NYHETER 00 OM OSS 00 HANAR 00 TIKAR 00 VALPAR00 KULLAR00 OM RASEN 00 FOTOALBUM00 RESULTAT 00 VI MINNS 00 KONTAKT

 

FÖDDA KULLAR 2021

Vi har två kullar födda i januari. ALLA VALPAR ÄR NU TINGADE!

Kakan har fått 3 hanar och 2 tikar med Änglalyckans Hubbe Bumbibear (Marco) den 6 januari. Marco är en söt phalénekille född 2016. Båda är hereditärt fria från Pap-PRA1 och har undersökt patella utan anmärkning. De tävlar båda rallylydnad i avancerad klass respektive mästarklass. Marco tävlar också i agility. Han är en social och framåt hund med mycket glädje och fart. Han har ett CERT i rallylydnad och ett CERT i utställning. Kakan är en otroligt snäll tik som gillar att både träna och att mysa. Hon tävlar även lite i nose work och gillar nosarbete. Vi tränar för att starta anlagsklass i viltspår. Kakan har genomfört bph med skott. Hon har två kullar sedan tidigare med väldigt trevliga avkommor.

Eyja har fått 2 hanar och 2 tikar med Whispering Valley Midnight Prowler, Bacardi, den 14 januari. Båda är hereditärt fria från Pap-PRA1 och patella UA. Två väldigt mjuka och trevliga individer med fart under tassarna. Båda är utställda med CK, Bacardi har några reserv-cert. Eyja tävlar lydnad och agility och är en helt underbar träningskompis som älskar att lära sig saker. Hon har också genomfört BPH med skott.
Dessa två fick en ensam valp i maj 2020 som är väldigt lovande. Mer om honom finns att läsa här på hemsidan under "hanar" och under "kullar".

 

Copyright Bissvargens kennel från 2015 | Kontakt: malm.ylva@gmail.com