NYHETER 00 OM OSS 00 HANAR 00 TIKAR 00 VALPAR00 KULLAR00 OM RASEN 00 FOTOALBUM00 RESULTAT 00 VI MINNS 00 KONTAKT

 

PLANERADE KULLAR

Vi har parat 2 av våra tikar nu i oktober och november 2022. Förhoppningsvis väntar vi valpar till jul och i mitten på januari! Vid intresse kontakta oss på bissvargens@gmail.com

Bissvargens Cheerio Miss Sophie (Kell) är parad med Destiny Height's Friend (Kane)

Kell är en pigg och arbetsglad dam som tränar både rallylydnad och agility. Vi har inte hunnit med så mycket tävlingar pga pandemin med hon har en titel i rallylydnadens nybörjarklass. Utställd med excellent. Hon har genomfört BPH med skott, har fria knän och är fri från pap-pra1.

Kane är en 5-årig hane som tävlar agility i xtra small-klassen. Han tränar även rallylydnad. Han är en pigg och trevlig hund. Han är utställd med excellent och CK. Kane har fria knän och är fri från pap-pra1. Kane har en kull valpar sedan tidigare.

Bissvargens Havreflarn (Eyja) är parad med Amber Beauty Rico (Rico)

Eyja är en glad och arbetsvillig dam som tävlar agility och lydnad. Vi har inte hunnit med så mycket tävlingar på sistone pga pandemin och sen valpkullar. Utställd med excellent och CK. Hon har genomfört BPH med skott och har fria knän, och är fri från pap-pra1. Eyja har sedan tidigare 2 kullar med 1+4 valpar. Mer om dem går att se under "kullar".

Amber Beauty är en pigg och social hane på 2 år, av lite mindre modell. Han är utställd med excellent och CK och har några kullar efter sig redan.

 

Copyright Bissvargens kennel från 2015